Jubileumcongres 'De staat van het dier'

De Raad voor Dieraangelegenheden bestaat 25 jaar. Is het welzijn van het dier de afgelopen vijfentwintig jaar verbeterd? Wat zijn de dillema’s? En wat staat ons te doen? Op 14 februari 2019 opent de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit het congres. Het thema is ‘de staat van het dier’. Heeft u zich al aangemeld?

RDA wil met u in gesprek!

Donderdag 14 februari 2019 opent minister Schouten het jubileumcongres ‘Staat van het dier’ van de Raad voor Dierenaangelegenheden (RDA). Onder leiding van dagvoorzitter Meike de Jong viert de RDA haar vijfentwintig jaar bestaan. Op diverse thema’s wordt op interactieve wijze met u de verdieping gegeven in break-out sessies. Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst.

Wie ontmoet u?

Wij nodigen u allen uit die op enige wijze betrokken zijn bij het welzijn van dieren. Kom, geef u mening en ontmoet wetenschappers, bestuurders, ambtenaren van provincie en gemeenten, NGO’s, bedrijfsleven, boeren en buitenlui.

Break-out sessies

De Raad werkt aan het rapport ‘De staat van het dier’. Op diverse thema’s wordt op interactieve wijze met u de verdieping gegeven in break-out sessies. Meer informatie over de break-out sessies volgt, houdt de webstie in de gaten om u orienteren. 

Praktische informatie

  • Donderdag 14 februari 2019 13:00-20:00 uur
  • Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort
  • Aanmelden kan onderaan deze pagina

Informeel samenzijn

Na het congres kunt u nog gezellig na-borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Het belooft absoluut een interessante bijeenkomst te worden met daarbij volop de mogelijkheid om te netwerken.