Contact

De ondersteuning van de Raad, het RDA-team is gehuisvest in het kerndepartement van het Ministerie van Economische Zaken en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Bij een bezoek aan dit pand dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Postadres                                Telefoon

Postbus 20401                       070 378 52 66

2500 EK  Den Haag                06 50 00 22 13

E-mail                                        Twitter

info@rda.nl                             ‎@Dierenraad

Routebeschrijving openbaar vervoer

Het ministerie van Economische Zaken (EZ) is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het hoofdgebouw ligt op loopafstand (ca. 800 meter) van het NS-station Den Haag CS.

U verlaat het station door de hoofduitgang richting Stationsplein, Hotel New Babylon en ministerie van Buitenlandse Zaken. Vervolgens loopt u Langs het ministerie van Buitenlandse Zaken (aan uw rechterhand) de Bezuidenhoutseweg in. Bij de stoplichten (tweemaal) steekt u rechtdoor de A12 over. U ziet het ministerie van EZ, een rood bakstenen gebouw, dan rechts voor u liggen. Wanneer u op nummer 73 onder de poort door op het binnenplein komt, vind u aan uw rechterhand de hoofdingang van het gebouw.

Routebeschrijving auto

Vanuit de richting Utrecht (A12) / Rotterdam A13) / Amsterdam (A4)

U rijdt in de richting Voorburg/Den Haag via het verkeersknooppunt Prins Clausplein. U komt uit op de Utrechtsebaan. Vervolgens neemt u de afslag Den Haag Centrum (afrit 2, Centrum). Bij het eerste verkeerslicht rijdt u rechtdoor. U rijdt nu op de Prins Clauslaan. Ook bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtdoor. Bij de derde verkeerslichten gaat u rechtsaf de Bezuidenhoutseweg in. Het ministerie, een rood bakstenen gebouw, bevindt zich direct rechts van u, op de hoek van de Prins Clauslaan en de Bezuidenhoutseweg.

Vanuit Amsterdam/Leiden (A44/N44)

U rijdt in de richting Den Haag Centrum. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Voorburg/Leidschendam (Laan van Nieuw Oost-Indië). Bij het eerste kruispunt met verkeerslichten slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Bezuidenhoutseweg. Het ministerie, een rood bakstenen gebouw, ligt na ca. 500 meter aan uw linkerhand op de kruising met de Prins Clauslaan.

Parkeermogelijkheden

In de omliggende straten kunt u tot 14.00 uur betaald parkeren, na 14.00 uur parkeert u hier (120 minuten) gratis. U kunt ook betaald parkeren in de buurt van het Centraal Station Den Haag/Babylon http://www.parkeren-denhaag.nl/parkeergarage-centraal-station