Webinar 'Doden van dieren aan het licht'

Op maandag 13 juni 2022 organiseerde de RDA een webinar over het doden van dieren. 

De aanleiding voor dit webinar was de zienswijze ‘Doden van dieren aan het licht’ die de Raad voor Dierenaangelegenheden op 19 mei jongstleden heeft gepubliceerd. Tijdens het webinar lichten we de zienswijze toe en gaan we over dit onderwerp in gesprek met een drietal tafelgasten.

U bent van harte uitgenodigd om het webinar hier terug te kijken. 

Beeld: ©RDA

In het webinar trapt Franck Meijboom (voorzitter forum van dit thema) af met een toelichting op de zienswijze. Vervolgens gaat Margreet Reijntjes (dagvoorzitter) in gesprek over dit thema met Lisette de Ruigh (directeur ‘keuren’ NVWA, voormalig RDA-lid), Alex Mars (directeur Mega-Des plaagdierbeheersing) en Dirk-Jan Verdonk (directeur World Animal Protection Nederland). Ten slotte reflecteren RDA-voorzitter Jan Staman en Franck Meijboom op het tafelgesprek.