Aanmelden Webinar Doden van dieren aan het licht 13 juni 2022

Op maandag 13 juni 2022 organiseert de Raad voor Dierenaangelegenheden een webinar over het doden van dieren. We gaan in op onze zienswijze ‘Doden van dieren aan het licht’ die op 19 mei jongstleden is gepubliceerd. Het webinar zal om 15:00 uur starten en zal een uur duren. 

Aanmelden is niet langer mogelijk. Het webinar is later terug te kijken op onze website.

Zienswijze Doden van dieren aan het licht
Beeld: ©RDA

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Franck Meijboom (RDA-lid en voorzitter van het forum dat aan dit thema heeft gewerkt) licht de zienswijze toe.
  • Margreet Reijntjes (dagvoorzitter) gaat met Lisette de Ruigh (directeur ‘keuren’ NVWA, voormalig RDA-lid), Alex Mars (directeur Mega-Des plaagdierbeheersing) en Dirk-Jan Verdonk (directeur World Animal Protection Nederland) in gesprek over het doden van dieren.
  • RDA-voorzitter Jan Staman en Franck Meijboom reflecteren op het tafelgesprek.

Het webinar is online te volgen.