Webinar ‘Plezier voor mens én dier’: terugkijken

Op dinsdag 10 oktober 2023 organiseerde de Raad voor Dierenaangelegenheden een webinar naar aanleiding van de zienswijze Plezier voor mens én dier, die de RDA op eigen initiatief opstelde en die in het voorjaar van 2023 werd gepubliceerd. U kunt het webinar nu terugkijken. 

Beeld: ©RDA

Tijdens het webinar werd de zienswijze kort toegelicht door Forumvoorzitter Ruud Tombrock en forumlid Bas Rodenburg. Erna ging dagvoorzitter Margreet Reintjes met tafelgasten Guusje ter Horst (Sectorraad Paarden), Jet Bakels (Immaterieel erfgoed) en Maarten Reesink (Universiteit van Amsterdam) in gesprek over de toekomst van dieren in sport, ontspanning, traditie en vermaak (vooral ook met het oog op de aanbevelingen in de zienswijze). 

Heeft u het gemist? Via deze link bekijkt u de uitzending alsnog.