Aanmelden webinar ‘Plezier voor mens én dier’

Op dinsdag 10 oktober 2023 organiseert de Raad voor Dierenaangelegenheden een webinar naar aanleiding van de zienswijze Plezier voor mens én dier, die de RDA op eigen initiatief opstelde en die in het voorjaar van 2023 werd gepubliceerd. Het webinar start om 10.30 uur en zal een uur duren. Na aanmelding ontvangt u op maandag 9 oktober 2023 de link. 

Beeld: ©RDA

Het programma ziet er als volgt uit:

•    Forumvoorzitter Ruud Tombrock en forumlid Bas Rodenburg lichten de zienswijze kort toe.
•    Dagvoorzitter Margreet Reintjes zal met tafelgasten Guusje ter Horst (Sectorraad Paarden), Jet Bakels (Immaterieel erfgoed) en Maarten Reesink (Universiteit van Amsterdam) in gesprek gaan over de toekomst van dieren in sport, ontspanning, traditie en vermaak (vooral ook met het oog op de aanbevelingen in de zienswijze) 

Het webinar is online te volgen. Via een Q&A is er de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen. Hieronder kunt u zich aanmelden: 

Aanmelden webinar Plezier voor mens én dier 10 oktober 2023

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Gegevens worden gebruikt om te inventariseren wie er op het webinar komen. Deze gegevens zullen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk.

Akkoordverklaring(verplicht)