Terugkijken: ‘Doden van zorgbehoevende dieren’

Op maandag 15 mei 2023 organiseerde de Raad voor Dierenaangelegenheden een webinar over het doden van zorgbehoevende dieren. Gemist? Je kunt het hier terugkijken.

Euthanasie Koe
Beeld: Herbert Wiggerman

Tijdens het onderstaande webinar lichtten we de zienswijze over dit thema toe en gingen we onder meer in gesprek met Linda Verriet (POV), Lieuwke Kranenborg (UU) en Marc Damen over de mogelijkheden om de aanbevelingen op te volgen voor de bedrijfsmatige houderij van varkens, paarden en dierentuindieren.

Tijdens het webinar over het doden van zorgbehoevende dieren lichtten wij de zienswijze over dit gelijkname thema toe. Ook gingen we in gesprek met Linda Verriet (POV), Lieuwke Kranenborg (UU) en Marc Damen over de mogelijkheden om de aanbevelingen op te volgen voor de bedrijfsmatige houderij van varkens, paarden en dierentuindieren.