Juniornetwerk van start!

Op woensdag 14 november heeft het jongerennetwerk zich gepresenteerd tijdens het vijfentwintigjarig jubileum van de Raad voor Dierenaangelegenheden. Tijdens de viering van dit jubileum werd terug gekeken op de afgelopen vijfentwintig jaar en vooruitgeblikt op de toekomst.

Beeld: ©RDA / Paul Voorham
Van links naar rechts: Dorien Eppink, Maite van Gerwen, Suzanne Ruesink, Lisanne Stadig, Reina Sikkema en Froukje Kooter.

Juist daarom is het juniornetwerk zo belangrijk. Deze jonge mensen hebben weer andere achtergronden en inzichten dan de raadsleden die vooral vanwege hun jarenlange kennis en autoriteit in de raad zitten, aldus secretaris Marc Schakenraad.

Jaag ons van het pad

Voorzitter Jan Staman: “Jaag de raad alsjeblieft af en toe van het pad af. Ben kritisch, stel vragen en schud ons regelmatig heen en weer.”

Het juniornetwerk bestaat nu uit zes jonge ambitieuze vrouwen met passie voor dieren.