Directeur-generaal Sonnema lanceert nieuwe website RDA

Met één druk op de knop lanceerde Marjolijn Sonnema, de Directeur-Generaal Agro en Natuur van het ministerie van Economische  Zaken, de nieuwe site van de  Raad voor Dierenaangelegenheden. Dat gebeurde tijdens de druk bezochte voorjaarsvergadering van de raad op woensdag 12 april. 

DG Marjolijn Sonnema Lancering nieuwe website

Toegankelijker

De nieuwe site is dankzij de nieuwe vormgeving beter toegankelijk voor smartphone- en tabletgebruikers. Bovendien is de site nu te lezen met een voorleesfunctie voor visueel gehandicapten en zijn documenten makkelijker te vinden dankzij een geavanceerde zoekfunctie. De Engelstalige versie van de site is in de maak.

De nieuwe site zal de RDA nog beter in staat stellen zich te profileren en te mengen in discussies over dierenwelzijn en diergezondheid.

DG Marjolijn Sonnema lancering nieuwe website