Overhandiging eerste gedrukte exemplaar verslag tweede Vaarkamplezing

Op dinsdag 19 januari kreeg oud voorzitter van de Raad, prof.dr. Van den Bergh het eerste officiële exemplaar overhandigd uit handen van de huidige secretaris Marc Schakenraad.

Prof.dr. Van den Bergh is in 1993 gestart als de eerste voorzitter van de RDA en volgt de ontwikkelingen nog op de voet. De Vaarkamplezing heeft ook hem stof tot nadenken gegeven. Hij hoopt dat met de Vaarkamplezing de discussie over het gebruik van dieren op een hoger niveau kan komen.

Een volle aula met deelnemers was het op maandag 5 oktober bij de tweede Vaarkamplezing “Duurzame Dierhouderij – een dialoog”  in het academie­gebouw van de Uni­versiteit Utrecht. Een verslag van deze inspi­rerende middag treft u onderstaand aan.

Prof.dr. Van den Bergh (oud voorzitter RDA) en Marc Schakenraad (secretaris RDA)