Tweede DIER aan BODCAST: Natuurlijk Gedrag

In DIER aan BODCAST gaat de RDA in gesprek met experts over onderwerpen die een raakvlak hebben met dierenwelzijn, diergezondheid en ethiek. Ons jongerennetwerk JongRDA is iniatiefnemer van de podcasts.

Natuurlijk gedrag en de veehouderij

Bij het houden van dieren wordt er steeds meer gekeken naar natuurlijk gedrag. Maar wanneer spreek je daar eigenlijk van? Kun je een veehouderij volledig baseren op het natuurlijk gedrag van dieren? Daarover gaat het in deze aflevering van de DIER aan BODCAST. We praten met diverse deskundigen: Wil Meulenbroeks, rundveehouder en lid van de boerenorganisatie LTO; Marijke de Jong van de Dierenbescherming; Bas Rodenburg, hoogleraar dierenwelzijn en lid van de RDA; Denise van Eekelen, dierenarts en Priscilla Paulussen van JongRDA.

Deze podcast is ook te beluisteren via SpotifyApple podcasts of Google Podcast.

Podcast Natuurlijk Gedrag